Företagsresor

Vi har stor erfarenhet i att sälja komplexa tjänster till stora grupper, där man endast behöver ordna transport till Polen på egen hand. Allt annat fixar vi åt er!

 .

Transport, restaurangbokning/catering, konferenssalar, evenemangbiljetter, konserter, studieresor, guidade turer och andra utflykter – allt detta tar vi hand om. Det kan vara lite svårt att ordna allt på egen hand och därför erbjuder vi vår hjälp.

 .

Självklart får man också välja enstaka tjänster (t.ex. endast transport från
flygplatsen). Vi anpassar våra erbjudanden till våra kunders individuella behov. Kontakta oss så berättar vi mer!

 .

Även studieresor till olika ställen i Polen kan ordnas med vår hjälp! Ni får en svensktalande reseledare med som tar hand om gruppen och kan tolka eller hjälpa på något annat sätt när det bara behövs!

.

Bra att veta: Vi har även olika grupprabatter beroende på vilka tjänster man väljer samt på antalet personer i gruppen.

.

.

Vi erbjuder t.ex. följande program:

 

Dag 1

Transport från flygplatsen till hotellet

Lunch

Stadsvandring med svensktalande guide i Krakow

(Gamla Stan, Judiska kvarteren)

Middag

 

Dag 2

Frukost

Guidad tur till Auschwitz-Birkenau på svenska

Lunch

Resa tillbaka till Krakow

Middag

 

Dag 3

Frukost

Guidad tur till Saltgruvan på svenska

Lunch

Egen tid på stan (Krakow)

Middag

 

Dag 4

Frukost

Besök på Schindlers Factory

Lunch

Gokart/Aquapark/Paintball

Transport till flygplatsen

kontakta oss!

Vilka tjänster vill ni boka?

 • Peter H

  Saltgruvan Wieliczka

  Fantastisk sevärdhet och ett måste om man är i Kraków. Lätt att boka från hemsidan/mail. Väldigt bra guide. Vi reste 7 personer så alla kunde höra vad guiden sa. Helt perfekt. Rekommenderas starkt!!

 • parfah

   

  Vi var till Auschwitz och Saltgruvan. Guiderna Mats och Ewa var väldigt bra. Trevliga, bra svenska och kunniga. Hämtade och lämnade på hotellet/boendet vid utsatt tid, allt flöt på perfekt. De ordnade också transport till och från flygplatsen. Vi åkte hem sent på kvällen men det var inga problem att bli hämtade där det passade oss. På det hela taget väldigt bra service och bra turer som varmt rekommenderas!

 • ida_fosse

  Lærerik og interessant tur, med kjempehyggelig guide som snakket flytende svensk. Ble hentet på hotellet til avtalt tid, og kjørt i ny fin minibuss. Absolutt et selskap å anbefale.

 • Ann Kristin S

  Vi booket guidet tur til saltgruvene og Auschwitz i forbindelse med ferie i Krakow, og ble veldig fornøyde med opplegget! Guiden var kjempeflink, og det var veldig praktisk å bli hentet på stedet der vi bodde. Anbefales!

 • Ellinore A

  Är supernöjd med våran guidade tur på Auschwitz. Väldigt kunnig guide, förklarade bra och berättade om Polens historia. Hämtade upp utanför hotellet och gick och mötte alla. Kommer åka igen och kommer välja samma bolag även då! Önskar att vi hade tagit ett paket till och fått se och fått höra om Krakow tillsammans med henne också.

 • Ulrika P

  The best tour you can have with teenagers. Now they are imune agaist rasism for life. The guide helped us to realise the horors of the holocaust in Auschwitch and Birkenau with much respect for the victims.

 • nancy123572

  Vi var en grupp som åkte över till Polen och gick en guidad tur i Auschwitz med en svensk talande guide. Ger högsta betyg! Riktigt duktig att informera, verkligen bra och gripande på alla sätt. Rekommenderas!

 • jari_heinila

  Vi anlitade Enjoy Polen för ”hela paketet”, hämtning/åter till flygplatsen,Auswitch och saltgruvan i Wieliczka. Hämtning från hotellet och åter till hotellet efter utflykterna, bussen kom i utsatt tid. Det var lämpligt stora grupper (ca 15 st) så man hade nära kontakt med guiden under besöken. Kunniga och trevliga guider som svarade på frågor och såg till att ingen halkade efter. Mycket bra till ett bra pris, så vi var/är jättenöjda!!