om oss

 

Vi är ett lokalt företag från Kraków som har stor kompetens och lång erfarenhet inom turism. Vi erbjuder komplexa tjänster för både grupper och individuella turister. Vad hjälper vi med? Allt från
hotellbokningar och cateringarrangemanger till att organisera lokala turer och utflykter i Krakow och dess omgivning – det är vad vi sysslar med!

 

Vi tror på att ambition tillsammans med högt kvalité och ständig utveckling leder till en underbar och minnesrik resa för våra kunder. Det är just vad succé innebär för oss!

 

Säkra och bekväma semestrar kan börja med säkra, bekväma och dessutom snabba transporter. Vi erbjuder dörr-till-dörr transport i en privat buss/minibuss från Katowice flygplats och Krakow flygplats.

 

Kommer man hit så är det framförallt själva staden Krakow som är väldigt vacker och mycket intressant ur ett historiskt perspektiv. Varför inte ta en stadsvandrigstur där man får höra mer om Krakows legendariska historia, gamla och fina traditioner, medeltida arkitektur och mycket mer?

 

De två populäraste platserna att besöka i Krakowtrakten är koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau och Saltgruvan Wieliczka. Det är starkt rekommenderat att besöka båda två och därför erbjuder vi guidade turer till båda de ställen nästan varje dag.

 

Är du osäker på vilka platser som just du kommer att tycka om? Beroende på dina intressen och
förväntningar kan vi hjälpa dig med att välja rätt. Läs gärna mer om guidade turer på våran hemsida.

 

Alla turer som vi erbjuder kan beställas med svensk-, norsk- eller engelsktalande guide.

 

 

Kontakta oss då hjälper vi dig med att planera din polenresa!

 

Vi pratar svenska!

 

kontakta oss!

Vilka tjänster vill ni boka?

 • Peter H

  Saltgruvan Wieliczka

  Fantastisk sevärdhet och ett måste om man är i Kraków. Lätt att boka från hemsidan/mail. Väldigt bra guide. Vi reste 7 personer så alla kunde höra vad guiden sa. Helt perfekt. Rekommenderas starkt!!

 • parfah

   

  Vi var till Auschwitz och Saltgruvan. Guiderna Mats och Ewa var väldigt bra. Trevliga, bra svenska och kunniga. Hämtade och lämnade på hotellet/boendet vid utsatt tid, allt flöt på perfekt. De ordnade också transport till och från flygplatsen. Vi åkte hem sent på kvällen men det var inga problem att bli hämtade där det passade oss. På det hela taget väldigt bra service och bra turer som varmt rekommenderas!

 • ida_fosse

  Lærerik og interessant tur, med kjempehyggelig guide som snakket flytende svensk. Ble hentet på hotellet til avtalt tid, og kjørt i ny fin minibuss. Absolutt et selskap å anbefale.

 • Ann Kristin S

  Vi booket guidet tur til saltgruvene og Auschwitz i forbindelse med ferie i Krakow, og ble veldig fornøyde med opplegget! Guiden var kjempeflink, og det var veldig praktisk å bli hentet på stedet der vi bodde. Anbefales!

 • Ellinore A

  Är supernöjd med våran guidade tur på Auschwitz. Väldigt kunnig guide, förklarade bra och berättade om Polens historia. Hämtade upp utanför hotellet och gick och mötte alla. Kommer åka igen och kommer välja samma bolag även då! Önskar att vi hade tagit ett paket till och fått se och fått höra om Krakow tillsammans med henne också.

 • Ulrika P

  The best tour you can have with teenagers. Now they are imune agaist rasism for life. The guide helped us to realise the horors of the holocaust in Auschwitch and Birkenau with much respect for the victims.

 • nancy123572

  Vi var en grupp som åkte över till Polen och gick en guidad tur i Auschwitz med en svensk talande guide. Ger högsta betyg! Riktigt duktig att informera, verkligen bra och gripande på alla sätt. Rekommenderas!

 • jari_heinila

  Vi anlitade Enjoy Polen för ”hela paketet”, hämtning/åter till flygplatsen,Auswitch och saltgruvan i Wieliczka. Hämtning från hotellet och åter till hotellet efter utflykterna, bussen kom i utsatt tid. Det var lämpligt stora grupper (ca 15 st) så man hade nära kontakt med guiden under besöken. Kunniga och trevliga guider som svarade på frågor och såg till att ingen halkade efter. Mycket bra till ett bra pris, så vi var/är jättenöjda!!