Resa till Zakopane

Guidning runt Zakopane

Upplev Polens vinterhuvudstad och känn på dess häpnadsväckande magiska stämning som har gjort staden till ett otroligt populärt resemål!

. 

Om Zakopane – turen

Hela turen tar ca 8-10 timmar och själva färden tar ca. 2 timmar. Gruppen blir hämtad på hotellet med en minibuss för att ge sig iväg på äventyr söderut. Redan på plats besöker man alla de viktigaste sevärdheterna i Zakopane samt åker upp med linbanan till Gubalowka-toppen, vilket är ett måste för en oförglömlig dagstur. Gruppen får också lite tid för att kunna uppleva platsen på egen hand, som t.ex. shoppa, äta lunch och fika.

På väg mot Zakopane får man även besöka byn Chochołów med fina, gamla trähus från 1800-talet som är en unik arkitekturtyp just för det här området. Det som gör husen så otroligt speciella att de platsar bland attraktionerna som finns med på UNESCO Världsarvlistan.

 .

Pris: beror på antalet men går varje dag 🙂

.

I resan ingår:

 • Upphämtning vid hotellet
 • Engelsk-eller svensktalande reseledare
 • Biljetter och andra avgifter

.

Kontakta oss för att boka och få mer information.

Och kom ihåg: vi pratar svenska! 🙂

kontakta oss!

Vilka tjänster vill ni boka?

 • Peter H

  Saltgruvan Wieliczka

  Fantastisk sevärdhet och ett måste om man är i Kraków. Lätt att boka från hemsidan/mail. Väldigt bra guide. Vi reste 7 personer så alla kunde höra vad guiden sa. Helt perfekt. Rekommenderas starkt!!

 • parfah

   

  Vi var till Auschwitz och Saltgruvan. Guiderna Mats och Ewa var väldigt bra. Trevliga, bra svenska och kunniga. Hämtade och lämnade på hotellet/boendet vid utsatt tid, allt flöt på perfekt. De ordnade också transport till och från flygplatsen. Vi åkte hem sent på kvällen men det var inga problem att bli hämtade där det passade oss. På det hela taget väldigt bra service och bra turer som varmt rekommenderas!

 • ida_fosse

  Lærerik og interessant tur, med kjempehyggelig guide som snakket flytende svensk. Ble hentet på hotellet til avtalt tid, og kjørt i ny fin minibuss. Absolutt et selskap å anbefale.

 • Ann Kristin S

  Vi booket guidet tur til saltgruvene og Auschwitz i forbindelse med ferie i Krakow, og ble veldig fornøyde med opplegget! Guiden var kjempeflink, og det var veldig praktisk å bli hentet på stedet der vi bodde. Anbefales!

 • Ellinore A

  Är supernöjd med våran guidade tur på Auschwitz. Väldigt kunnig guide, förklarade bra och berättade om Polens historia. Hämtade upp utanför hotellet och gick och mötte alla. Kommer åka igen och kommer välja samma bolag även då! Önskar att vi hade tagit ett paket till och fått se och fått höra om Krakow tillsammans med henne också.

 • Ulrika P

  The best tour you can have with teenagers. Now they are imune agaist rasism for life. The guide helped us to realise the horors of the holocaust in Auschwitch and Birkenau with much respect for the victims.

 • nancy123572

  Vi var en grupp som åkte över till Polen och gick en guidad tur i Auschwitz med en svensk talande guide. Ger högsta betyg! Riktigt duktig att informera, verkligen bra och gripande på alla sätt. Rekommenderas!

 • jari_heinila

  Vi anlitade Enjoy Polen för ”hela paketet”, hämtning/åter till flygplatsen,Auswitch och saltgruvan i Wieliczka. Hämtning från hotellet och åter till hotellet efter utflykterna, bussen kom i utsatt tid. Det var lämpligt stora grupper (ca 15 st) så man hade nära kontakt med guiden under besöken. Kunniga och trevliga guider som svarade på frågor och såg till att ingen halkade efter. Mycket bra till ett bra pris, så vi var/är jättenöjda!!