Stadsvandring i Krakow med svensktalande guide

Upplev det magiska medeltida Krakow på svensk stadsvandring!

 .

Följ med vår proffsiga svensktalande guide, upptäck alla Krakows fina hörn och charmiga byggnader. Du får uppleva den mystiska och intressanta historian på nytt medans du lyssnar på din guide.

Stadsvandringen börjar vid ditt hotell och tar ca 3 timmar. Det är din grupp som bestämmer hur fort ni går och när ni tar paus. Turen går framförallt till Gamla Stan, Kungaslottet Wawel och de Judiska kvarteren som har riktigt mycket att erbjuda för dig som turist!

.

Pris (för hela gruppen):

650 PLN – 1 till 10 personer

750 PLN – mer än 10 personer

 .

.

Guidad tur i Schindlers fabrik med svensk guide

.

Oskar Schindler var en tysk industriman som under andra världskriget räddade ca 1200 judar från att skickas till tyska nazistiska koncentrationsläger.

Under ditt ca 2-timmars besök kommer vår guide förklara hela historian på ett tillgängligt sätt med hjälp av de moderna utställningarna som finns på muséet.

Du framförallt veta hur Schindler lyckades rädda så pass många människor under en så hemsk tid. Du kommer få se hur staden Krakow såg ut under andra världskriget, hur bedrövligt judarna i gettot hade det och mycket mer som är förknippat med just detta.

Muséet befinner sig i fabrikens f.d. byggnader som gör att upplevelsen blir mer trovärdig och känslosam.

..

Pris beror på hur många ni är i gruppen.

.

Kontakta oss för att boka och få mer information.

Och kom ihåg: vi pratar svenska! 🙂

kontakta oss!

Vilka tjänster vill ni boka?

 • Peter H

  Saltgruvan Wieliczka

  Fantastisk sevärdhet och ett måste om man är i Kraków. Lätt att boka från hemsidan/mail. Väldigt bra guide. Vi reste 7 personer så alla kunde höra vad guiden sa. Helt perfekt. Rekommenderas starkt!!

 • parfah

   

  Vi var till Auschwitz och Saltgruvan. Guiderna Mats och Ewa var väldigt bra. Trevliga, bra svenska och kunniga. Hämtade och lämnade på hotellet/boendet vid utsatt tid, allt flöt på perfekt. De ordnade också transport till och från flygplatsen. Vi åkte hem sent på kvällen men det var inga problem att bli hämtade där det passade oss. På det hela taget väldigt bra service och bra turer som varmt rekommenderas!

 • ida_fosse

  Lærerik og interessant tur, med kjempehyggelig guide som snakket flytende svensk. Ble hentet på hotellet til avtalt tid, og kjørt i ny fin minibuss. Absolutt et selskap å anbefale.

 • Ann Kristin S

  Vi booket guidet tur til saltgruvene og Auschwitz i forbindelse med ferie i Krakow, og ble veldig fornøyde med opplegget! Guiden var kjempeflink, og det var veldig praktisk å bli hentet på stedet der vi bodde. Anbefales!

 • Ellinore A

  Är supernöjd med våran guidade tur på Auschwitz. Väldigt kunnig guide, förklarade bra och berättade om Polens historia. Hämtade upp utanför hotellet och gick och mötte alla. Kommer åka igen och kommer välja samma bolag även då! Önskar att vi hade tagit ett paket till och fått se och fått höra om Krakow tillsammans med henne också.

 • Ulrika P

  The best tour you can have with teenagers. Now they are imune agaist rasism for life. The guide helped us to realise the horors of the holocaust in Auschwitch and Birkenau with much respect for the victims.

 • nancy123572

  Vi var en grupp som åkte över till Polen och gick en guidad tur i Auschwitz med en svensk talande guide. Ger högsta betyg! Riktigt duktig att informera, verkligen bra och gripande på alla sätt. Rekommenderas!

 • jari_heinila

  Vi anlitade Enjoy Polen för ”hela paketet”, hämtning/åter till flygplatsen,Auswitch och saltgruvan i Wieliczka. Hämtning från hotellet och åter till hotellet efter utflykterna, bussen kom i utsatt tid. Det var lämpligt stora grupper (ca 15 st) så man hade nära kontakt med guiden under besöken. Kunniga och trevliga guider som svarade på frågor och såg till att ingen halkade efter. Mycket bra till ett bra pris, så vi var/är jättenöjda!!