Varför resa till Polen hösten 2020?

Många funderar på om det fortfarande är värt att resa någonstans år 2020. En del tycker att det inte lönar sig och bestämmer sig för att satsa på nästa säsong istället.

 

Men det finns fortfarande fördelar med att åka utomlands i år – särskilt till Krakow!

 

Här kommer 4 anledningar till varför höstresan till Krakow är en väldigt bra idé:

 

1. Du kan bila ner och åka färja om du inte vill flyga under rådande omständigheter. Det minskar framförallt smittspridning men ger dig även möjlighet att spendera kvalitetstid med vänner eller familj på en riktigt minnesvärd resa!

 

2. Krakow är extra vackert på hösten! Det finns dessutom många fina caféer, restauranger och barer som kan få resan att bli extra fin och höstmysig.

 

3. Du slipper alla folkmassor som vanligtvis tränger sig fram på Krakows alla gator. Du kan slappna av och utforska staden utan stress. Du slipper att konstant tänka på att hålla avstånd och får möjlighet att njuta extra mycket av din resa!

 

4. Det är prisvärt! Resor till Polen är normalt sett inte så dyra, så i år när alla priser sänks ner ännu mer gäller det att passa på. 

 

Alla lokaler är väldigt duktiga på att följa de sanitära reglerna som gäller i Polen. Så länge man är försiktig och vet att man inte är i en riskgrupp kan man resa i lugn och ro.